Wiki nie działa

Uwagi i propozycje związane z działaniem forum.
Awatar użytkownika
arTii
Betatester
Posty: 1727
Rejestracja: pt sty 22, 2016 8:40 pm

Re: Wiki nie działa

Post autor: arTii » czw sty 04, 2018 3:53 pm

swiezak pisze:
czw sty 04, 2018 12:15 am
Aaa spoko:) Tak tylko piszę bo szukałem wsadów do esp01 dla NT :)
Już działa
Płytki A4 z soldermaską oraz G3 chwilowo niedostępne. Inne części do NetTempa- jeśli ktoś potrzebuje - pisać śmiało... i zaglądać do działu Giełda

DOKUMENTACJA NetTemp w trakcie opracowywania
Pomoc online - kontaktuj się przez GG:14211

swiezak
Posty: 1545
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Re: Wiki nie działa

Post autor: swiezak » czw sty 04, 2018 5:20 pm

widziałem dzięki:)
Szybkie pytanie jeszcze - @arTii masz może firmware do esp01 512k żeby switch działał? a jak by było w tym jeszcze mqtt to bym był w niebo wzięty:)

Awatar użytkownika
arTii
Betatester
Posty: 1727
Rejestracja: pt sty 22, 2016 8:40 pm

Re: Wiki nie działa

Post autor: arTii » czw sty 04, 2018 9:50 pm

swiezak pisze:
czw sty 04, 2018 5:20 pm
widziałem dzięki:)
Szybkie pytanie jeszcze - @arTii masz może firmware do esp01 512k żeby switch działał? a jak by było w tym jeszcze mqtt to bym był w niebo wzięty:)
Obawiam się że nie próbowałem - popatrz na wersje espeasy i posprawdzaj...
http://wiki.abc-service.com.pl/doku.php ... yesp#wsady
Płytki A4 z soldermaską oraz G3 chwilowo niedostępne. Inne części do NetTempa- jeśli ktoś potrzebuje - pisać śmiało... i zaglądać do działu Giełda

DOKUMENTACJA NetTemp w trakcie opracowywania
Pomoc online - kontaktuj się przez GG:14211

swiezak
Posty: 1545
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Re: Wiki nie działa

Post autor: swiezak » pn sty 08, 2018 6:56 pm

od kilku dni działa wiki ale jak wejdę na rozdziały dotyczące esp to jest pusta treść:(

Awatar użytkownika
arTii
Betatester
Posty: 1727
Rejestracja: pt sty 22, 2016 8:40 pm

Re: Wiki nie działa

Post autor: arTii » sob sty 13, 2018 9:16 pm

swiezak pisze:
pn sty 08, 2018 6:56 pm
od kilku dni działa wiki ale jak wejdę na rozdziały dotyczące esp to jest pusta treść:(
Dziwne...
Ja widzę wszystko co było
Płytki A4 z soldermaską oraz G3 chwilowo niedostępne. Inne części do NetTempa- jeśli ktoś potrzebuje - pisać śmiało... i zaglądać do działu Giełda

DOKUMENTACJA NetTemp w trakcie opracowywania
Pomoc online - kontaktuj się przez GG:14211

swiezak
Posty: 1545
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Re: Wiki nie działa

Post autor: swiezak » sob sty 13, 2018 11:22 pm

Nie wiem co było powodem ale przez 3 dni nie działała cześć zakładek. Teraz jest oki.

Kwicol
Posty: 6
Rejestracja: sob kwie 25, 2015 11:29 am

Re: Wiki nie działa

Post autor: Kwicol » pn paź 29, 2018 4:40 am

Witam.
Czy jest awaria na wiki czy zmiana adresu ?
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
arTii
Betatester
Posty: 1727
Rejestracja: pt sty 22, 2016 8:40 pm

Re: Wiki nie działa

Post autor: arTii » pn paź 29, 2018 2:36 pm

Prąd wyłączyli przez weekend :D
Musiałem dzisiaj bezpiecznik podnieść...
Płytki A4 z soldermaską oraz G3 chwilowo niedostępne. Inne części do NetTempa- jeśli ktoś potrzebuje - pisać śmiało... i zaglądać do działu Giełda

DOKUMENTACJA NetTemp w trakcie opracowywania
Pomoc online - kontaktuj się przez GG:14211

Kwicol
Posty: 6
Rejestracja: sob kwie 25, 2015 11:29 am

Re: Wiki nie działa

Post autor: Kwicol » czw lis 01, 2018 12:48 am

Jaja

Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
arTii
Betatester
Posty: 1727
Rejestracja: pt sty 22, 2016 8:40 pm

Re: Wiki nie działa

Post autor: arTii » czw lis 01, 2018 9:47 am

Nie jaja, tylko coś po prostu wybiło bezpiecznik - zdarza się. A że w biurze nie jestem codziennie, to nawet nie zauważam czasami przez kilka dni.
UPS podtrzymał tyle ile mógł a później położył system.
Płytki A4 z soldermaską oraz G3 chwilowo niedostępne. Inne części do NetTempa- jeśli ktoś potrzebuje - pisać śmiało... i zaglądać do działu Giełda

DOKUMENTACJA NetTemp w trakcie opracowywania
Pomoc online - kontaktuj się przez GG:14211

ODPOWIEDZ