Stacja Meteo - Wykresy

Konkretne prośby o funkcie nettempa. Takie forum a by można było łatwo przeglądać prośby i zadania do realizacji.
ryba_ns
Posty: 41
Rejestracja: sob gru 24, 2016 2:31 pm

Stacja Meteo - Wykresy

Post autor: ryba_ns » sob sie 26, 2017 1:25 pm

Witam...

Wielka prośba do techfreak'a... fajnie byłoby gdyby wykresy dotyczące siły i prędkości wiatru miały inna formę... aktualnie są mało czytelne szczególnie prędkość wiatru jakby dalo sie zrobic cos takiego byloby super...

Obrazek

http://www.meteo.pl/um/php/meteorogram_ ... e=0u&id=73

idealnie byłoby gdyby można było wybrać sobie jednostkę m/s lub km/h lub gdyby było tak jak na obrazku... te czerwone kreseczki na wykresie to chwilowy poryw wiatru...

Z góry dziękuje :)

Pozdrawiam Wojtek..

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4313
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Stacja Meteo - Wykresy

Post autor: pimowo » ndz sie 27, 2017 9:30 am

Przyłączam się do prośby. Wykresy wyglądają naprawdę super :)
Mój NetTemp mieszka w Raspberry Pi 3B na szynie DIN

ryba_ns
Posty: 41
Rejestracja: sob gru 24, 2016 2:31 pm

Re: Stacja Meteo - Wykresy

Post autor: ryba_ns » ndz wrz 17, 2017 4:09 pm

Witam

podbijam temat... jest jakaś szansa ??

Pozdrawiam Wojtek

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4313
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Stacja Meteo - Wykresy

Post autor: pimowo » pt paź 13, 2017 7:25 pm

Kolego @techfreak, da się coś z tym zrobić czy nie bardzo? :)
Mój NetTemp mieszka w Raspberry Pi 3B na szynie DIN

techfreak
Site Admin
Posty: 4668
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Stacja Meteo - Wykresy

Post autor: techfreak » pt paź 13, 2017 8:14 pm

Takich wykresów niestety nie będzie.

Wysłane z mojego Nexus 5X przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4313
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Stacja Meteo - Wykresy

Post autor: pimowo » pt paź 13, 2017 9:15 pm

Dzięki za informację, już wiemy na czym stoimy :)
Mój NetTemp mieszka w Raspberry Pi 3B na szynie DIN

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość