Status Mini/Max - Light

Tu proszę zgłaszać błędy znalezione w nettemp.
artjur
Posty: 55
Rejestracja: ndz lis 13, 2016 1:55 pm
Lokalizacja: Kraków

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: artjur » czw sty 18, 2018 7:43 pm

No i wklepałem w terminal to co podałeś, chciałem zrobić update ale strona zniknęła :(
Dwie malinki, kilka czujników, ale cały czas coś przybywa.
Człowiek uczy się przez całe życie, a i tak umiera głupi.

pasiekazj
Posty: 619
Rejestracja: pn wrz 28, 2015 10:35 am
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: pasiekazj » czw sty 18, 2018 8:08 pm

daj co wypluł terminal, ew wejsciówka po ssh
Rpi 3 + SSD 240 GB + nettemp.

artjur
Posty: 55
Rejestracja: ndz lis 13, 2016 1:55 pm
Lokalizacja: Kraków

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: artjur » czw sty 18, 2018 8:25 pm

Tak to wyglądało

Kod: Zaznacz cały

[email protected]:/home/pi# cd /var/www/nettemp
[email protected]:/var/www/nettemp# git remote set-url origin https://github.com/mariano78/nettemp.git
[email protected]:/var/www/nettemp# git reset --hard
HEAD is now at 238471e Merge pull request #3 from mariano78/betamm_test
[email protected]:/var/www/nettemp# git pull
Already up-to-date.
[email protected]:/var/www/nettemp# git checkout betamm
Already on 'betamm'
Your branch is up-to-date with 'origin/betamm'.
[email protected]:/var/www/nettemp#
Dwie malinki, kilka czujników, ale cały czas coś przybywa.
Człowiek uczy się przez całe życie, a i tak umiera głupi.

pasiekazj
Posty: 619
Rejestracja: pn wrz 28, 2015 10:35 am
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: pasiekazj » czw sty 18, 2018 8:37 pm

daj jeszze raz git pull

możesz mi zrobić dostęp zdalny ?
Rpi 3 + SSD 240 GB + nettemp.

artjur
Posty: 55
Rejestracja: ndz lis 13, 2016 1:55 pm
Lokalizacja: Kraków

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: artjur » czw sty 18, 2018 8:40 pm

Po tym jest

Kod: Zaznacz cały

[email protected]:/home/pi# git pull
fatal: Not a git repository (or any of the parent directories): .git
[email protected]:/home/pi#
Dwie malinki, kilka czujników, ale cały czas coś przybywa.
Człowiek uczy się przez całe życie, a i tak umiera głupi.

pasiekazj
Posty: 619
Rejestracja: pn wrz 28, 2015 10:35 am
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: pasiekazj » czw sty 18, 2018 8:41 pm

bo musisz być w katalogu nettemp

Kod: Zaznacz cały

cd /var/www/nettemp
Rpi 3 + SSD 240 GB + nettemp.

artjur
Posty: 55
Rejestracja: ndz lis 13, 2016 1:55 pm
Lokalizacja: Kraków

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: artjur » czw sty 18, 2018 8:45 pm

Wysłałem Ci prywatną wiadomość z adresem.
Dwie malinki, kilka czujników, ale cały czas coś przybywa.
Człowiek uczy się przez całe życie, a i tak umiera głupi.

swiezak
Posty: 1522
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Re: Status Mini/Max - Light [Rozwiązany]

Post autor: swiezak » ndz sty 21, 2018 8:45 pm

@pasiekazj wychodzi na to że status min/max light działa i prawidłowo pokazuje, można odznaczyć że zrobione.

pasiekazj
Posty: 619
Rejestracja: pn wrz 28, 2015 10:35 am
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:

Re: Status Mini/Max - Light [Rozwiązany]

Post autor: pasiekazj » ndz sty 21, 2018 8:51 pm

swiezak pisze:
ndz sty 21, 2018 8:45 pm
@pasiekazj wychodzi na to że status min/max light działa i prawidłowo pokazuje, można odznaczyć że zrobione.
yupiiiiii....... :)
Rpi 3 + SSD 240 GB + nettemp.

pasiekazj
Posty: 619
Rejestracja: pn wrz 28, 2015 10:35 am
Lokalizacja: Częstochowa
Kontaktowanie:

Re: Status Mini/Max - Light

Post autor: pasiekazj » czw sty 25, 2018 2:01 pm

Dodane usuwanie bazy minmax light z ustawień w Device
Rpi 3 + SSD 240 GB + nettemp.

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości