Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Dział poświęcony czujnikom/urządzeniom które obsługuje nettemp
xhunter
Posty: 17
Rejestracja: pt sie 04, 2017 7:07 am
Lokalizacja: śląskie

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: xhunter » pt wrz 29, 2017 7:16 am

Nie mam wogóle zakładki new devices tak jak Ty

Obrazek


Może mam jakąś starą czy tam za nową wersje nt

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4441
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: pimowo » pt wrz 29, 2017 11:31 am

U mnie NT beta 4.1.21
Mój NetTemp:
Główny na maszynie: HP MicroServer N54L ups 4.5.0
Podrzędny na maszynie: Raspberry Pi 3B ups 4.5.0
Testowy na maszynie: Raspberry Pi B+ ups 4.5.0

xhunter
Posty: 17
Rejestracja: pt sie 04, 2017 7:07 am
Lokalizacja: śląskie

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: xhunter » pt wrz 29, 2017 3:35 pm

Jesli patrząc na info to na dole strony mam napisane nettemp3 rc2. Jak zainstalować tą bete

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4441
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: pimowo » pt wrz 29, 2017 4:48 pm

xhunter pisze:
pt wrz 29, 2017 3:35 pm
Jesli patrząc na info to na dole strony mam napisane nettemp3 rc2. Jak zainstalować tą bete
KLIK
Mój NetTemp:
Główny na maszynie: HP MicroServer N54L ups 4.5.0
Podrzędny na maszynie: Raspberry Pi 3B ups 4.5.0
Testowy na maszynie: Raspberry Pi B+ ups 4.5.0

radzio6
Posty: 46
Rejestracja: czw lut 13, 2014 8:53 pm

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: radzio6 » ndz lis 19, 2017 10:14 pm

Witam,

To jak to jest z tym NT 3 RC2? ESPEasy po wifi będzie działać?
Pytam bo zakupiłem na próbę jeden taki układ (NodeMCU ESP8266EX) i mam zamiar połączyć go z DS18B20 i po wifi z nettempem :)

Nettemp 3 RC 2 będzie Ok czy muszę robic upgrade do Nettemp 4 beta?

Pzdr.

xhunter
Posty: 17
Rejestracja: pt sie 04, 2017 7:07 am
Lokalizacja: śląskie

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: xhunter » śr gru 13, 2017 1:08 pm

ja póki co odpuściłem przeszedłem na domoticz. chyba, że znajdę trochę czasu to przerzuce się znowu na nettempa

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości