Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Dział poświęcony czujnikom/urządzeniom które obsługuje nettemp
xhunter
Posty: 17
Rejestracja: pt sie 04, 2017 7:07 am
Lokalizacja: śląskie

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: xhunter » pt wrz 29, 2017 7:16 am

Nie mam wogóle zakładki new devices tak jak Ty

Obrazek


Może mam jakąś starą czy tam za nową wersje nt

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4691
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: pimowo » pt wrz 29, 2017 11:31 am

U mnie NT beta 4.1.21
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

xhunter
Posty: 17
Rejestracja: pt sie 04, 2017 7:07 am
Lokalizacja: śląskie

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: xhunter » pt wrz 29, 2017 3:35 pm

Jesli patrząc na info to na dole strony mam napisane nettemp3 rc2. Jak zainstalować tą bete

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4691
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: pimowo » pt wrz 29, 2017 4:48 pm

xhunter pisze:
pt wrz 29, 2017 3:35 pm
Jesli patrząc na info to na dole strony mam napisane nettemp3 rc2. Jak zainstalować tą bete
KLIK
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

radzio6
Posty: 46
Rejestracja: czw lut 13, 2014 8:53 pm

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: radzio6 » ndz lis 19, 2017 10:14 pm

Witam,

To jak to jest z tym NT 3 RC2? ESPEasy po wifi będzie działać?
Pytam bo zakupiłem na próbę jeden taki układ (NodeMCU ESP8266EX) i mam zamiar połączyć go z DS18B20 i po wifi z nettempem :)

Nettemp 3 RC 2 będzie Ok czy muszę robic upgrade do Nettemp 4 beta?

Pzdr.

xhunter
Posty: 17
Rejestracja: pt sie 04, 2017 7:07 am
Lokalizacja: śląskie

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: xhunter » śr gru 13, 2017 1:08 pm

ja póki co odpuściłem przeszedłem na domoticz. chyba, że znajdę trochę czasu to przerzuce się znowu na nettempa

uzi18
Posty: 559
Rejestracja: pn kwie 18, 2016 9:35 pm

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: uzi18 » czw paź 11, 2018 10:48 am

jestesmy w trakcie testów najnowszego espeasy z pluginem nettemp, ArTii pewnie da znac jak sie sprawuje

Wysłane z mojego MI MAX przy użyciu Tapatalka


Awatar użytkownika
arTii
Betatester
Posty: 1726
Rejestracja: pt sty 22, 2016 8:40 pm

Re: Nettemp - NodeMcu V3 Lua ESP8266

Post autor: arTii » pt paź 12, 2018 7:53 am

@arTii znowu nadaje ;)
Jak na razie nowy wsad działa całkiem fajnie - nie znalazłem bugów, to co potrzebuję to działa.
Jedno ale: testowane wyłącznie ESP8266 z 4MB pamięci, więc nie wiem jeszcze jak się zachowa na innych.
Może w weekend znajdę czas?
Płytki A4 z soldermaską oraz G3 chwilowo niedostępne. Inne części do NetTempa- jeśli ktoś potrzebuje - pisać śmiało... i zaglądać do działu Giełda

DOKUMENTACJA NetTemp w trakcie opracowywania
Pomoc online - kontaktuj się przez GG:14211

ODPOWIEDZ