[INFO] Dodawanie widgetów

Widgety tworzone przez użytkowników
Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4653
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

[INFO] Dodawanie widgetów

Post autor: pimowo » pt gru 18, 2015 12:10 pm

Jeżeli ktoś ma ciekawy widget, który można wykorzystać w nettemp i chce się podzielić z innymi to proszę wkleić, kod i jpg jak to wygląda. Można również dodać źródło/adres naszego widgeta.
Każdy z nas będzie od razu wiedział jaki kod trzeba użyć i jak to będzie wyglądać Obrazek

Aby dodać widget do nettempa:
1. Wchodzimy na naszego nettempa
Obrazek
2. Logujemy się jako admin
Obrazek
3. Przechodzimy do zakładki "Setings"
Obrazek
4. Przechodzimy do zakładki "OwnWidget"
Obrazek
5. Wrzucamy kod do okna "Widget 1", "Widget 2" lub "Widget 3" Mamy możliwość używania trzech różnych widgetów na stronie.
6. Aby mieć opis na belce to należy wklei kod miedzy:

Kod: Zaznacz cały

 <div class="panel-heading">Widget</div>
    <div class="panel-body">
a

Kod: Zaznacz cały

</div>
"Widget' wymienić na coś swojego
7. Klikamy "Save"
Obrazek
8. VIOLA!!! mamy nasze widgety w nettemp Obrazek
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

jurand79
Posty: 199
Rejestracja: pt paź 17, 2014 9:49 pm

Re: [INFO] Dodawanie widgetów

Post autor: jurand79 » pt sty 01, 2016 12:13 pm

Post przeniesiony - przepraszam, nie wiedziałem o [INFO]...
Ostatnio zmieniony pt sty 01, 2016 12:42 pm przez jurand79, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4653
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: [INFO] Dodawanie widgetów

Post autor: pimowo » pt sty 01, 2016 12:33 pm

Dopisek [INFO] informuje nas, że temat został napisany w celach informacyjnych, a nie do dyskusji na całkiem inny temat.
Pytania na temat nowych widgetów możemy zadawać w nowych tematach w dziale "Nettemp widgets" Cały dział do dyspozycji Obrazek
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

ODPOWIEDZ