Wizualizacja odczytów

Widgety tworzone przez użytkowników
techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 11:54 pm

Teraz wszyscy wiedza dlaczego jurandowi sie bazy blokowały, nettemp wersja HOTEL :D

jurand79
Posty: 199
Rejestracja: pt paź 17, 2014 9:49 pm

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: jurand79 » pt sty 08, 2016 11:58 pm

techfreak pisze:Teraz wszyscy wiedza dlaczego jurandowi sie bazy blokowały, nettemp wersja HOTEL :D
Oj tam oj tam :P Mały trzypoziomowy domek, raptem jakieś 150mkw :P A to, że prawie każde pomieszczenie mam z termometrem i siłowniki na rozdzielaczach - pisałem na samym początku mojego zainteresowania nettempem ;)
kniazio pisze:W czym robicie te plany domow?
Siara mi dał! :D
Miałem bazę swojego planu online. Reszta to paint :P

kniazio
Posty: 467
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: kniazio » sob sty 09, 2016 12:31 am

jurand79 pisze:
techfreak pisze:Teraz wszyscy wiedza dlaczego jurandowi sie bazy blokowały, nettemp wersja HOTEL :D
Oj tam oj tam :P Mały trzypoziomowy domek, raptem jakieś 150mkw :P A to, że prawie każde pomieszczenie mam z termometrem i siłowniki na rozdzielaczach - pisałem na samym początku mojego zainteresowania nettempem ;)
kniazio pisze:W czym robicie te plany domow?
Siara mi dał! :D
Miałem bazę swojego planu online. Reszta to paint :P
Mozna tez pobawic sie Power Net http://www.dobreprogramy.pl/Power-NET,P ... 12085.html

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: techfreak » sob sty 09, 2016 12:32 am

No to czekam na mapki 3D:)

kniazio
Posty: 467
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: kniazio » sob sty 09, 2016 6:02 am

techfreak pisze:No to czekam na mapki 3D:)
Prosze bardzo :)
Obrazek

ODPOWIEDZ