Wizualizacja odczytów

Widgety tworzone przez użytkowników
techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 9:07 pm

Adrian pisze:Dziękuję, za taką szybką reakcje na moją prośbę. Jest lepiej niż myślałem :)
Po prostu musiałem wam zapewnić zabawę na weekend :D

kniazio
Posty: 467
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: kniazio » pt sty 08, 2016 9:07 pm

Jak zapamietac polozenie termometrow bo po przejsciu z map na inna zakladke i powrot termometry wracaja na gore jak poczatkowo

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 9:09 pm

kniazio pisze:Jak zapamietac polozenie termometrow bo po przejsciu z map na inna zakladke i powrot termometry wracaja na gore jak poczatkowo
uuu tak nie powinno być. Masz ostatni update?

kniazio
Posty: 467
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: kniazio » pt sty 08, 2016 9:15 pm

Sprzed pol godziny

P.S. Przed chwileczka zrobilem ponowne Update i to samo a dodatkowo skasowalo mi moj obrazek a pojawil sie obrazek @admina
Jak on skaluje ten obraz bo probuje wrzucac mniejsze i wieksze obrazki a on i tak rozwala to na niemal caly ekran

Po kolejnym update juz nawet nie chce uploadowac plikow. To znaczy niby uploaduje ale nie widac pliku. Jest tylko obrazek admina i to zmniejszony
Ostatnio zmieniony pt sty 08, 2016 9:52 pm przez kniazio, łącznie zmieniany 1 raz.

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 9:51 pm

kniazio pisze:Sprzed pol godziny

P.S. Przed chwileczka zrobilem ponowne Update i to samo a dodatkowo skasowalo mi moj obrazek a pojawil sie obrazek @admina
Jak on skaluje ten obraz bo probuje wrzucac mniejsze i wieksze obrazki a on i tak rozwala to na niemal caly ekran
Wylaczyłem to skalowanie. Bo rzeczywiscie może byc to problem.
I skasowałem moja mapkę żeby wam sie nie wgrywała ciagle.

kniazio
Posty: 467
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: kniazio » pt sty 08, 2016 9:55 pm

Polozenie czujnikow nadal sie nie zapamietuje i nie tylko u mnie

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 9:57 pm

kniazio pisze:Polozenie czujnikow nadal sie nie zapamietuje i nie tylko u mnie
Jeszcze update pusciłem aby baza poprawnie sie wypełniła.

kniazio
Posty: 467
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: kniazio » pt sty 08, 2016 10:07 pm

techfreak pisze:
kniazio pisze:Polozenie czujnikow nadal sie nie zapamietuje i nie tylko u mnie
Jeszcze update pusciłem aby baza poprawnie sie wypełniła.
Zrobilem przed chwila update ale nadal nie zapamietuje

Obrazki juz super dzialaja

jurand79
Posty: 199
Rejestracja: pt paź 17, 2014 9:49 pm

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: jurand79 » pt sty 08, 2016 10:21 pm

To samo u mnie - nie zdążę ustawić wszystkich czujników i strona odświeża się sama wciągając wszystko na górę...

debriuman
Posty: 371
Rejestracja: czw paź 01, 2015 11:37 am
Lokalizacja: Warszawa

Re: Wizualizacja odczytów

Post autor: debriuman » pt sty 08, 2016 10:25 pm

jest ok :) Ale i tak szkoda że nie można dodać poziomów domu
1x RPi 3 & 1x RPi 2 & 3x RPi 0 all for Nettemp

ODPOWIEDZ