nettemp3 / beta RC2

Gałęzie nettempa
techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: techfreak » pn paź 03, 2016 9:38 pm

Tylko przez _

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4692
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: pimowo » pn paź 03, 2016 10:24 pm

Przemku, tylko się nie denerwuj...

Obrazek

Obrazek
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4692
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: pimowo » pn paź 03, 2016 10:26 pm

techfreak pisze:Po updejcie relay powinien byc juz na miejscu.
Działa jak należy :)
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: techfreak » pn paź 03, 2016 11:55 pm

pimowo pisze:Przemku, tylko się nie denerwuj...

Obrazek

Obrazek
Dobra update powinien teraz załatwić wszystko :)

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4692
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: pimowo » wt paź 04, 2016 12:16 am

techfreak pisze:Dobra update powinien teraz załatwić wszystko :)
Wszystko działa jak należy. Podstawia poprawnie ikony, jednostki. Nowe ikony które sobie dodałem w "types" również są podstawiane poprawnie.
Dodałem sobie w "types" battery i również mam teraz taki wykres.

Mówiąc krótko... cud, miód...
Wielkie dzięki :)
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4692
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: pimowo » śr paź 05, 2016 10:42 am

Jeszcze chciałbym podpytać o logi...
Co oznaczają takie wpisy:

Kod: Zaznacz cały

2016-10-05 10:18:57: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Warning:  log10() expects parameter 1 to be double, string given in /var/www/nettemp/status/Meteo.class.php on line 80
2016-10-05 10:18:57: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Warning:  log10() expects parameter 1 to be double, string given in /var/www/nettemp/status/Meteo.class.php on line 80
2016-10-05 10:18:57: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Warning:  log10() expects parameter 1 to be double, string given in /var/www/nettemp/status/Meteo.class.php on line 80
2016-10-05 10:18:57: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined index: status in /var/www/nettemp/status/relays_status.php on line 31
2016-10-05 10:18:57: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined variable: rs in /var/www/nettemp/status/relays_status.php on line 32
2016-10-05 10:19:01: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant name - assumed 'name' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 171
2016-10-05 10:19:01: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant state - assumed 'state' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 172
2016-10-05 10:19:01: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined offset: 0 in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 286
2016-10-05 10:21:24: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant name - assumed 'name' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 171
2016-10-05 10:21:24: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant state - assumed 'state' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 172
2016-10-05 10:21:24: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined offset: 0 in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 286
2016-10-05 10:29:45: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant name - assumed 'name' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 171
2016-10-05 10:29:45: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant state - assumed 'state' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 172
2016-10-05 10:29:45: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined offset: 0 in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 286
2016-10-05 10:30:52: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant name - assumed 'name' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 171
2016-10-05 10:30:52: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant state - assumed 'state' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 172
2016-10-05 10:30:52: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined offset: 0 in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 286
2016-10-05 10:32:53: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant name - assumed 'name' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 171
2016-10-05 10:32:53: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Use of undefined constant state - assumed 'state' in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 172
2016-10-05 10:32:53: (mod_fastcgi.c.2695) FastCGI-stderr: PHP message: PHP Notice:  Undefined offset: 0 in /var/www/nettemp/modules/sensors/html/sensors_settings.php on line 286
[email protected] HP MicroServer N54L, Raspberry Pi 3B, Raspberry Pi B+

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: techfreak » śr paź 05, 2016 3:51 pm

Notice to nic ważnego w zasadzie:) drobne błędy do poprawy dla mnie :)

Efyr
Posty: 215
Rejestracja: sob wrz 12, 2015 2:11 pm

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: Efyr » wt paź 11, 2016 9:28 am

Co prawda nie piszę o becie, a zwykłej wersji nettemp3 RC2 oraz nie wiem czy to bug czy feature. Chodzi o meteogram, może go zmienić każdy - zmiana nie wymaga logowania.

Awatar użytkownika
marcinb
Posty: 166
Rejestracja: pn paź 06, 2014 10:21 am
Lokalizacja: Starachowice

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: marcinb » śr paź 12, 2016 2:28 pm

@techfreak,
Mam prośbę czy możesz dodać do SNMP jako Typ dodać pole tak abym mógł sam wpisać co to ma być. Np minuty, itp

techfreak
Site Admin
Posty: 4679
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontakt:

Re: nettemp3 / beta RC2

Post autor: techfreak » śr paź 12, 2016 2:47 pm

marcinb pisze:@techfreak,
Mam prośbę czy możesz dodać do SNMP jako Typ dodać pole tak abym mógł sam wpisać co to ma być. Np minuty, itp
Będzie chwila to zintegruje to z types z settings.

ODPOWIEDZ