Pokaż swoją mapkę

Ogólne forum z pytaniami i propozycjami
techfreak
Site Admin
Posty: 4659
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Pokaż swoją mapkę

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 6:39 pm

Hej jako że jest nowa opcja w becie, Mapka na której można umieścić czujniki to tworzę temat w którym każdy może pokazać swoją mapkę.
Poniżej plan z mojego mieszkania :)

Obrazek

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4262
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: pimowo » pt sty 08, 2016 7:15 pm

@techfreak jakim programem zrobiłeś taką ładną mapkę. Bo moja to jakaś proteza a nie mapka.

Obrazek

No i jaka powinna być rozdzielczość obrazka bo coś mi się nie mieści.

Obrazek
Mój NetTemp mieszka w Raspberry Pi 3B na szynie DIN

Awatar użytkownika
hryst
Betatester
Posty: 671
Rejestracja: wt mar 25, 2014 8:52 am
Kontaktowanie:

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: hryst » pt sty 08, 2016 7:26 pm

wow!,
wlaśnie wstawiam swoją ale czy mozesz wymusić rozmiar w pikselach aby można było większą rozdzielczość wstawić
ps. nie podziękowałem za strzałki bo są ekstra :)
--- działam na orange pi plus H3 ---

techfreak
Site Admin
Posty: 4659
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: techfreak » pt sty 08, 2016 7:33 pm

Rozdzielczość 1200 x 600 może być mniejsza. Mapke dał developer jak kupowalem mieszkanie :) jeszcze odświeżanie co minutę muszę dodać :)

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4262
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: pimowo » pt sty 08, 2016 7:37 pm

W takim razie muszę kupić mieszkanie żeby mieć fajną mapkę do nettemp Obrazek
Mój NetTemp mieszka w Raspberry Pi 3B na szynie DIN

prychol
Posty: 90
Rejestracja: ndz sie 11, 2013 11:18 am
Lokalizacja: Zielona Góra

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: prychol » pt sty 08, 2016 11:53 pm

No i ja się pochwalę swoją "protezą":D
Tak na szybko nagryzmolone, ale trzeba będzie popracować nad ładniejszą teraz:)
Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz mar 13, 2016 9:37 pm przez prychol, łącznie zmieniany 2 razy.

kniazio
Posty: 425
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: kniazio » sob sty 09, 2016 9:19 am

Narazie tylko tyle.

Obrazek
Ostatnio zmieniony sob sty 09, 2016 12:15 pm przez kniazio, łącznie zmieniany 6 razy.

techfreak
Site Admin
Posty: 4659
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: techfreak » sob sty 09, 2016 9:36 am

[quote="kniazio"]Narazie tylko tyle.

Obrazek[/quote

Brak obrazka

kniazio
Posty: 425
Rejestracja: śr lut 11, 2015 11:50 am

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: kniazio » sob sty 09, 2016 11:51 am

Jak brak
Ja widze u siebie

Awatar użytkownika
pimowo
Betatester
Posty: 4262
Rejestracja: czw lut 19, 2015 9:17 am
Lokalizacja: Wołów

Re: Pokaż swoją mapkę

Post autor: pimowo » sob sty 09, 2016 11:54 am

A my nie widzimy :(
Mój NetTemp mieszka w Raspberry Pi 3B na szynie DIN

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość