nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Tu proszę zgłaszać wszelkie problemy z instalacja i po
jot
Posty: 946
Rejestracja: śr lut 03, 2016 8:50 pm

Re: nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Post autor: jot » sob wrz 02, 2017 10:52 am

Efyr pisze:
śr lip 26, 2017 10:35 pm
Próbował ktoś instalować na nowym debianie? Działa on na php 7.0 i skrypt instalacyjny nie przechodzi:
E: Pakiet php5-cgi nie ma kandydata do instalacji
E: Pakiet php5-sqlite nie ma kandydata do instalacji
E: Nie udało się odnaleźć pakietu php5-fpm
E: Pakiet php5-curl nie ma kandydata do instalacji
E: Pakiet php5-mysql nie ma kandydata do instalacji
E: Nie udało się odnaleźć pakietu php5-snmp

Poza tym wywala też inne błędy m.in. bazy danych

Jest planowana aktualizacja z przejściem na php 7.0 i ogólnie współpraca z debianem 9 która jest już stable?
Instalator w najnowszej BETA (4.1.21) jest przygotowany pod instalacje PHP7.

maly_13
Posty: 419
Rejestracja: śr sie 27, 2014 6:09 pm

Re: nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Post autor: maly_13 » śr paź 03, 2018 2:40 pm

panowie a co zrobić jak chyba żle mi się wkleił
WWWauthmod="YWRtaW46YWRtaW4=" --> zabezpieczenie strony haslem --> tu login:admin, haslo:admin

kokotech
Posty: 6
Rejestracja: śr maja 25, 2016 11:45 am

Re: nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Post autor: kokotech » wt lis 06, 2018 9:40 pm

przypadkowo wwcisnolem chyba vpn.
nie moge teraz sie zalogowac ;(
loguje sie na putty jak zresetowc ustawienia ?

Awatar użytkownika
pasiekazj
Posty: 741
Rejestracja: pn wrz 28, 2015 10:35 am
Lokalizacja: Częstochowa
Kontakt:

Re: nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Post autor: pasiekazj » śr lis 07, 2018 8:29 am

kokotech pisze:
wt lis 06, 2018 9:40 pm
przypadkowo wwcisnolem chyba vpn.
nie moge teraz sie zalogowac ;(
loguje sie na putty jak zresetowc ustawienia ?
sprawdź czy pomoże z terminala:

Kod: Zaznacz cały

sudo sed -i '/openvpn openvpn/d' /etc/network/interfaces
sudo service openvpn stop
i jeśli pojavi się strona z nt to musisz wyłączyć w zakładce vpn
Rpi 3 + SSD 240 GB + nettemp.
http://mmsite.pl

kokotech
Posty: 6
Rejestracja: śr maja 25, 2016 11:45 am

Re: nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Post autor: kokotech » wt lis 13, 2018 9:41 pm

wrzuciłem ten wsad : ESPEasy_R120nt1_1024.bin .
czy to znaczy szukac nowego ESP ?
Obrazek

swiezak
Posty: 1552
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Re: nettemp - Co robić jak coś nie działa?

Post autor: swiezak » wt lis 13, 2018 11:35 pm

Źle wklejony obrazek. Nic nie widać. Wklej jeszcze raz.

ODPOWIEDZ