Problem na mapce? [solved]

zgf1
Posty: 153
Rejestracja: ndz sty 31, 2016 11:36 am

Problem na mapce? [solved]

Post autor: zgf1 » pt sty 06, 2017 2:08 pm

Chyba jest jakis problem z mapka, z lewego gornego rogu mozna sciagac chmurki z temp itp.
Jednak sa one puste.
Nie umiem lepiej opisac, jak trzeba moge na PW podac dostep do nettemp.

Obrazek
Ostatnio zmieniony ndz sty 08, 2017 9:28 am przez zgf1, łącznie zmieniany 1 raz.

techfreak
Site Admin
Posty: 4678
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Problem na mapce?

Post autor: techfreak » pt sty 06, 2017 2:09 pm

a liczba sie zgadza? Może są puste bo nie powinno ich byc?

zgf1
Posty: 153
Rejestracja: ndz sty 31, 2016 11:36 am

Re: Problem na mapce?

Post autor: zgf1 » pt sty 06, 2017 2:14 pm

Obecnie mam odczyt z temp trzech zrodel:
Pokoj, Piec, RPi3 + Cisnienie

Wiec tych chmurek jest duzo wiecej niz czujnikow, mozna je mnozyc mam wrazenie bez konca :)
Nie powinno ich byc zdecydowanie :)

zgf1
Posty: 153
Rejestracja: ndz sty 31, 2016 11:36 am

Re: Problem na mapce?

Post autor: zgf1 » sob sty 07, 2017 6:10 pm

Obrazek


Chmurki przestaly sie mnozyc ;)
W jakim pliku zapisywane jest nie wiem polozenie i ilosc?
Jak to wyczyscic, zresetowac?(przywrocenie default?)

techfreak
Site Admin
Posty: 4678
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Problem na mapce?

Post autor: techfreak » sob sty 07, 2017 6:40 pm

phpsqliteadminem nalepiej w tabelce maps :)

zgf1
Posty: 153
Rejestracja: ndz sty 31, 2016 11:36 am

Re: Problem na mapce?

Post autor: zgf1 » sob sty 07, 2017 6:52 pm

Hmm podpowiesz jeszcze gdzie?
Obrazek


Mam takie cos, w rozwijanej liscie baz mam wszystkie czujniki, ale nie ma nigdzie chyba mozliwosci czyszczenia mapy :)

techfreak
Site Admin
Posty: 4678
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Problem na mapce?

Post autor: techfreak » sob sty 07, 2017 6:58 pm

na baze nettemp.db jest tabelka maps

zgf1
Posty: 153
Rejestracja: ndz sty 31, 2016 11:36 am

Re: Problem na mapce?

Post autor: zgf1 » sob sty 07, 2017 7:13 pm

Dziekuje, dziala wszystko :)

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości