Nie działa Funkcja Time

swiezak
Posty: 1378
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Nie działa Funkcja Time

Post autor: swiezak » sob kwie 08, 2017 9:42 am

Cześć. Ustawienie gpio w funkcji time nie działa jak powinno. Załącza się gpio ale czas nie jest odliczany i gpio cały czas pracuje.
Drugi temat- kiedyś już o tym wspominałem- ustawiony przekaźnik w funkcji time nie pojawia się w status.

techfreak
Site Admin
Posty: 4673
Rejestracja: sob mar 15, 2014 2:23 pm
Lokalizacja: Gdansk
Kontaktowanie:

Re: Nie działa Funkcja Time

Post autor: techfreak » sob kwie 08, 2017 10:42 am

swiezak pisze:Cześć. Ustawienie gpio w funkcji time nie działa jak powinno. Załącza się gpio ale czas nie jest odliczany i gpio cały czas pracuje.
Drugi temat- kiedyś już o tym wspominałem- ustawiony przekaźnik w funkcji time nie pojawia się w status.
W wersji 4 gpio nie działaja dobrze, GPIO jest w trakcie zmian.

swiezak
Posty: 1378
Rejestracja: ndz maja 04, 2014 12:19 pm
Lokalizacja: śląskie

Re: Nie działa Funkcja Time

Post autor: swiezak » sob kwie 08, 2017 11:17 am

dzięki, czekam cierpliwie.
Przy okazji też podpowiem, że sterowanie wilgotność +histereza ale to pewnie przez te zmiany.
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość